Criza a lovit şi Coca-Cola. Vânzările globale ale companiei au scăzut cu 9% în al treilea trimestru din 2020. Chiar şi aşa, rezultatele companiei depăşesc aşteptările. Şi Coca-Cola rămâne un performer extrem de puternic. Veniturile companiei au ajuns la 8,65 miliarde de dolari.

Prognozele indicau o valoare a veniturilor de 8,36 miliarde de dolari. Gigantul American a câştigat şi 55 cenţi la tranzacţionarea acţiunilor, faţă de prognozele care indicau 46 de cenţi per acţiune. Coca-Cola îşi pune acum încrederea în China. Acolo speră să vândă mai mult.

[embedded content]

Asta pentru că în China viaţa a revenit aproape de normal, aşa cum era înainte de virus. Să nu uităm că în timp ce economia mondială e devastată de Covid, China face miliardari pe bandă rulantă. Niciodată nu a fost atât de multă bogaţie acolo ca în 2020, arată un clasament anual.

Averea bogaţilor din China ajuns la o valoare de 4 mii de miliarde de dolari. Cam jumătate din Produsul Intern Brut al Marii Britanii. Şi peste cel al Germaniei. Şi turismul recuperează în China. Cu ocazia a opt zile naţionale libere, în China au fost înregistrate peste 637 de milioane de deplasări interne. Turismul intern a înregistrat câştiguri de peste 70 miliarde de dolari.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]