Purtarea măştii de protecţie este obligatorie de miercuri în toate spaţiile deschise din judeţul Caraş-Severin, a decis marţi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Imaginea articolului Un nou judeţ impune obligativitatea purtării măştii în toate spaţiile deschise

Un nou judeţ impune obligativitatea purtării măştii în toate spaţiile deschise

„Începând cu data de 14.10.2020, pe toată perioada stării de alertă, pe teritoriul judeţului Caraş-Severin, se instituie obligativitatea acoperirii feţei la nivelul nasului şi gurii, cu orice materiale de protecţie de unică folosinţă sau reutilizabile (măşti de protecţie, eşarfe sau alte accesorii vestimentare), în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS-CoV-2 în spaţiile publice deschise. Obligativitatea se instituie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”, se arată în decizia CJSU Caraş-Severin.

Sunt exceptate persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense sau alte activităţi, reglementate de prevederi legale în vigoare.

Potrivit deciziei, administratori sau proprietarii de spaţii publice deschise sunt obligaţi să afişeze la loc vizibil a informaţiile privind obligativitatea purtării măştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].