Minunile se întâmplă! Un bebeluş s-a născut dintr-un embrion îngheţat de 27 de ani. Bebeluşa Molly Gibson are puţin peste o lună şi ar fi putut să se nască în orice moment din ultimii 28 de ani. Naşterea ei a reuşit să stabilească un nou record. Molly mai are o soră, dintr-un embrion îngheţat de 24 de ani.

Embrionul a fost îngheţat în octombrie 1992 şi a rămas aşa până la începutul acestui an. În februarie, Tina şi Ben Gibson din Tennessee au adoptat embrionul.

Tina Gibson: E doar faptul că am reuşit să facem copii când de fapt credeam că nu o să fie niciodată posibil. Suntem recunoscători pentru totdeauna faţă de oamenii care au donat embrioni pentru noi.

Tina a născut-o pe Molly la sfârşitul lunii octombrie. La aproape 28 de ani după ce embrionul ei a fost îngheţat pentru prima dată. Pentru soţii Gibson nu este o premieră. Emma, ​​fiica mai mare, s-a născut în noiembrie 2017 şi a stabilit recordul anterior. Embrionul ei a fost îngheţat timp de 24 de ani.

Tina Gibson: Cred că la Emma a fost şocant şi îngrijorător. Cu Molly a fost amuzant pentru că ne-am spus că am mai făcut asta înainte. Cât de amuzant, o să fie un nou record. 

Emma şi Molly s-au născut cu ajutorul Centrului Naţional de Donare a Embrionilor, o organizaţie nonprofit bazată pe credinţă, care stochează embrioni congelaţi. Pacienţii cu fertilizare in vitro au decis să nu-i folosească. Familiile pot adopta acei embrioni neutilizaţi, care sunt apoi transferaţi în uterul unui părinte adoptiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]