Potrivit CJSU Alba, decizia a fost luată după ce incidenţa cazurilor de Covid, în ultimele 14 zile, a ajuns la 3,11 la mia de locuitori în Alba Iulia, la 3,01 în Sebeş, 3,08 în oraşul Câmpeni, 4,33 în oraşul Ocna Mureş, 3,45 în comuna Cricău, 3,27 în Unirea şi 3,31 în Vinţu de Jos.

„Pe fondul înregistrării unei incidenţe cumulate de peste 3 cazuri de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 la 1.000 de locuitori, în ultimele 14 zile, la nivelul unităţilor administraiv-teritoriale Ocna Mureş, Cricău, Unirea, începând cu data de 14.10.2010, se suspendă temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă în toate unităţile de învăţământ, cursurile urmând a se desfăşura exclusiv online, în scenariul3-roşu”, se arată în decizia CJSU Alba.

O decizie similară a fost luată şi pentru unităţile de învăţământ din Alba Iulia, Sebeş, Câmpeni şi Vinţu de Jos, dar aceasta va intra în vigoare de joi.

Reluarea activităţilor care presupun prezenţa faţă în faţă a elevilor se va dispune prin hotărâre a CJSU Alba, după obţinerea avizului de la DSP, se arată într-un comunicat al Prefecturii Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].