12 pacienţi în 12 ore! Îţi spun că TIR-ul de ATI din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti s-a  umplut în acest timp record cu pacienţi în stare gravă transportaţi aici din mai multe oraşe, inclusiv din Bucureşti. 4 pacienţi au fost transferaţi din Capitală la Piteşti. 

Medicul Adriana Molfea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti îi explică situaţia: 

Dr. Adriana Molfea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti: A fost închis într-adevăr, pentru că nu am avut cazuri, nu a fost nevoie de el, după cum ştiţi evoluţia acestei situaţii epidemiologice a luat amploare în ultima săptămână, în ultimele 10 zile. Ne-au fost detaşaţi 4 medici de la Cluj, 3 rezidenţi şi un specialist, ne-am organizat şi am operaţionalizat din nou TIR-ul.

Alţi 15 pacienţi sunt internaţi în secţia de ATI a spitalului Judeţean din Piteşti, şi astfel secţia funcţionează la capacitate maximă. Medicii luptă continuu pentru pacienţi de 7 luni! 

Dr. Adriana Molfea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti: Noi avem 7 medici ATI-şti angajaţi şi un colaborator, un medic mai în vârstă care ne ajută încă, aceiaşi doctori şi aceleaşi asistente au lucrat din martie, aprilie, până acum,vă daţi seama că oamenii aceştia sunt epuizaţi  

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]