Prima carte care va fi lansată în cadrul Târgului Gaudeamus se numeşte „Wuhan. Jurnal dintr-un oraş în carantină”, este scrisă de Fang Fang şi reprezintă o mărturie tulburătoare din timpul epidemiei de COVID-19.

Al doilea titlu are legătură tot cu pandemia. „Ghid de supravieţuire în pandemie. 500 de sfaturi de la adolescenţi pentru adolescenţi şi părinţi” îl are ca autor pe Mihai Copăceanu care a realizat un studiu ce a inclus peste 1.200 de tineri, descriind modul în care pandemia le-a afectat viaţa.

„Gândacul” de Ian McEwan este o satiră în care un bărbat ajunge peste noapte premierul Marii Britanii în epoca post-Brexit. „Mánasteinn. Băiatul care n-a existat niciodată”, prezintă povestea unui adolescent din Islanda după Primul Război Mondial, devastată de gripa spaniolă,

Ultimul titlul este semnat de Jonathan Coe. Se numeşte „Oglinda dorinţelor” şi prezintă o poveste despre trecerea de la lumea visurilor, refugiul copilăriei, la visurile lumii, care se pot împlini dacă toţi îşi unesc forţele.

Târgul de Carte Gaudeamus va avea loc în perioada 16-22 noiembrie în format online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]