Relaţia dintre profesor şi elev, abordarea şi utilizarea tehnologiei, cam astea sunt avantajele pentru copilul tău, dacă îl dai la o şcoală privată. Ţi-o spune Tudor, elev în clasa a XI-a la Transylvania College din Cluj. Anul acesta a făcut trecerea de la stat la privat şi spune că schimbarea a fost cea mai bună alegere pentru el. 

„Relaţia dintre profesor şi elev era destul de deficitară, în sensul în care simţeam că profesorul este foarte distanţat de noi, nu se apropia niciodată de noi să ne explice mai mult. Este foarte diferit faţă de stat. Relaţia dintre profesor şi elev este foarte bună, întotdeauna profesorul vine în întâmpinarea noastră şi ne ajută să înţelegem mai mult şi ne explică”; povesteşte el.

 

Tudor spune că rutina din fiecare zi de şcoală îi lua din plăcerea de a învăţa. Acum însă, profesorii îşi dau interesul, predau materiile în moduri atractive şi asta îl face să fie mult mai motivat. 

 

„Şcoala la stat a fost ca orice altă şcoală… destul de liniară. Adică nu a fost nimic interesant. Zilele se repetau, pot să spun că nu era nimic nou în niciuna din zilele în care mergeam la şcoală. De exemplu, la stat nu era voie nici cu telefoane, nici cu laptopuri, tablete. Aici le folosim foarte mult şi se poate vedea că sunt foarte utile dacă sunt folosite cum trebuie. Mi-am ales materiile care merg pe profilul de real. La matematică am cam şapte ore pe săptămână, informatică la fel”, adaugă Tudor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]