Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş au anunţat că începând de luni se sistează toate internări din cauza evoluţiei epidemiei de Covid 19. În interior nu mai sunt primite decât cazurile grave.

Imaginea articolului Spitalul Judeţean din Tg.Mureş sistează internările. Nu mai sunt primite decât cazurile urgente

Spitalul Judeţean din Tg.Mureş sistează internările. Nu mai sunt primite decât cazurile urgente

Reprezentanţii spitalului au anunţat că având în vedere situaţia epidemiologică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, precum şi cea de pe plan naţional, au fost noi măsuri în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Astfel, începând de luni se sistează toate internările cronice, asigurându-se doar internările de urgenţă şi internările care nu pot suporta amânare.

Pacienţii care se prezintă pentru urgenţe vor fi triaţi într-un cort din curtea spitalului de către un medic din UPU, conform procedurii de triaj, iar accesul în unitatea medicală se va face doar pe poarta de urgenţă.

De asemenea, este interzis accesul tuturor vizitatorilor în spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]