Suntem într-o situaţie cât se poate de critică în ţară, respectiv în plină pandemie cu SARS-COV2, care dă această boală nenorocită, COVID-19. Dorinţa mea cât se poate clară e să văd cât mai puţini pacienţi. Ca atare, rugămintea mea este să vă feriţi cât mai mult să vă contactaţi între dvs, inclusiv în familie. Există un risc mare în acest moment să vă infectaţi în familie”, afirmă Adrian Streinu Cercel, în timpul prezentării candidaţilor PSD Bucureşti pentru alegerile parlamentare.

El ţine să le dea un sfat practic românilor.

„Avem tendinţa să facem un gest simplu, să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea, este contraindicat, pentru că în momentul în care faceţi asta luaţi de pe mâna pertenerului microbii, iar următoarea mişcare este să îi puneţi în palmă, în căuşul palmei, iar de aici până la faţă nu mai e decât un pas. Sfatul meu direct este să schimbaţi modalitatea de salut. Puteţi face aşa (mâna dusă la în dreptul inimii – n.r.) sau pur şi simplu puteţi să daţi din cap şi obţineţi acelaşi lucru”, adaugă Streinu Cercel.

Profesorul Adrian Streinu Cercel candidează pe loc doi pe lista PSD Bucureşti pentru Senat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]