De astăzi te poţi înscrie la granturile pentru capital de lucru. Antreprenorii s-au grăbit să aplice. Startul a fost dat la ora 10.00.

La ora 12 peste 17 mii de IMM-uri au aplicat pentru accesarea granturilor.

Este vorba despre o categorie de granturi, din cele trei din cadrul Schemei de Ajutor de Stat. Mai exact, cele pentru firmele a căror activitate a fost interzisă sau îngrădită în pandemie. Antreprenorii pot primi bani nerambursabili, în funcţie de cifra de afaceri pe care a avut-o în 2019.

Dacă cifra de afaceri pentru anul 2019 este între 5.000 şi 13.500 de euro, primeşti granturi în valoare de 2.000 de euro.

Dacă cifra de afaceri este între 13.501 şi 1.000.000 de euro, vei primi 15 % din valoarea cifrei de afaceri, dar nu mai mult de 150.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].