De când nu ai mai luat oraşul la pas? Acum ai un motiv în plus să o faci. Ionuţ Suciu a scris pentru tine, versuri la trecerile de pietoni din Timişoara. Aşa, nu te mai plictiseşti când aştepţi culoarea verde. Îţi umpli acele minute cu lectura.

Şi, dacă eşti curios să le citeşti pe toate, trebuie să mergi pe jos şi să le cauţi. Faci mişcare, te bucuri de frumuseţile Timişoarei şi îţi îmbogăţeşti bagajul de cunoştinţe.

Loredana este foarte încântată de iniţiativa lui Ionuţ. Recunoaşte că tinerii nu prea mai citesc în ziua de azi. Acum, o pot face în timp ce merg pe stradă.

A făcut-o şi ea. A citit versurile şi i-au plăcut. Le fel şi Roxana, care a promis că va căuta toate poeziile din oraş.

Ionuţ Suciu, producător, a spus: ”Sunt 11 poezii, selectate de către Daniel Munteanu, pe care le veţi înlâlni şi le vor întâlni timişorenii, pur şi simplu luând Timişoara la pas. Nu e o regulă, după care le-am împărţit, astfel încât oamenii trebuie să exploreze oraşul, ca să mai descopere câte-o poezie nouă şi câte o idee nouă, câte-un gând nou despre Timişoara şi lumea în care trăim”.

“Cine nu e primit în casă, nu aparţine nimănui. Cine nu e strigat pe numele lui, a fost uitat. Cine nu e mângâiat, nu există”.

” Îţi mai ia gândul de la una-alta,  stai, treci, te mai linişteşti, îţi mai iei şi tu gândul. Nu mai eşti atacat de toate probemele vieţii”, a spus Loredana.

”Mi se pare interesant. E prima dată când am văzut aceste versuri. Chiar mi se pare o idee foarte interesantă”, a spus o timişoreancă.

Versurile sunt ale poeţilor: Robert Şerban, Tudor Creţu, Aleksandar Stoicovici, Sorin Ghergut, Svetlana Cârstean, Ana Puşcaşu, Adrian Bodnaru, Nicoleta Papp, Goran Mrakić, Marius Aldea, Alexandru Potcoavă

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]