Primarul Marian Dragomir, susţine că măsura impusă marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila privind obligativitatea purtării măştii este excesivă şi foloseşte ca argument declaraţiile lui Raed Arafat despre zonele în care trebuie să fie folosite măştile de protecţie.

„Orban, Tătaru şi Arafat confirmă afirmaţiile mele!!! Masca obligatorie doar la peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori !!! Doamna subprefect Drăghincescu când anulaţi decizia ilegală?”, a scris, pe Facebook, primarul Marian Dragomir.

Edilul şef al Brăilei a susţinut încă de la începutul săptămânii că masca nu trebuie purtată decât în zonele aglomerate. De aceea, primarul Dragomir se gândeşte să facă o plângere pe numele şefului judeţului care a coordonat şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

„Vă bateţi joc de Brăila şi de brăileni adoptând măsuri ilegale şi excesive !!! Ce variantă preferaţi? Varianta 1 – Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila este anulată de drept de Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, ca instituţie superioară? Varianta 2 – Vă trimit iar Plângere prealabilă şi vă atac la instanţa de contencios administrativ hotărârea? Până să se judece mai emiteţi ca şi la Festivalul Peştelui o nouă Hotărâre C.J.S.U. prin care anulaţi măsurile excesive şi ilegale adoptate la propunerea şi insistenţele dvs?, a precizat primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Măsura privind purtarea obligatorie a măştii în toate spaţiile publice din oraşul Brăila a fost introdusă marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Imediat, primarul Marian Dragomir a protestat susţinând că masca este inutilă când pe stradă nu este aglomeraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]