Imaginea articolului Preşedinţii liberali de CJ-uri fac curăţenia de mandat. Ce au descoperit

Preşedinţii liberali de CJ-uri fac curăţenia de mandat. Ce au descoperit

Liberalii încep curăţenia de mandat. Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a anunţat că peste jumătate din angajaţii instituţiei vor fi concediaţi, de la 1 decembrie. De ce? Pentru că ocupă posturile degeaba. Cum şi-a dat seama? A făcut o comparaţie între Primăria Oradea şi Consliul Judeţean Bihor, iar ei din Oradea pun mai mult osul la treabă. Bolojan spune că organizarea înseamnă o economie de cel puţin un milion de euro, net, pe an.

 

 

  • „La CJ Bhor, şapte jurişti, 220 de dosare, într-un an. La primăria Oradea, 15 jurişti, 300 de dosare într-un an. Suma totală a salariilor, inclusiv indemnizaţiile consilierilor judeţeni, la consiliul Bihor, într-o lună, la cei 174 de angajaţi, se ridica la aproximativ 265.000 de euro, pe lună, în medie”, explică Ilie Bolojan, Preşedinte CJ Bihor.

 

Şi la Caraş-Severin, liberalul Romeo Duncă vrea să concedieze aproximativ 500 de angajaţi, din motive economice. Sunt prea mulţi bani folosiţi fără niciun rost, ne-a spus el. S-a ajuns în situaţia de a avea prea mulţi angajaţi, fiindcă s-au ocupat posturile „pe simpatii”.

 

 

  •  „La CJ Bhor. 7 jurişti 220 de doare. Într-un an, la primăria Oradea, 15 jurişti, 300 de dosare într-un an. Vom „aerisi” instituţia. Nu se poate ca instituţiile Consiliului şi angajaţii să nu încapă într-un bloc de zece etaje. 80 de milioane de euro pe an la fondul de salarii, fără spitalul judeţean, este exagerat. Ne-am uitat pe organigramă un pic şi am văzut departamente care nu au produs în doi ani nimic”, adaugă Romeo Duncă, preşedinte CJ Caraş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]