Potrivit unui comunicat transmis vineri de CMTEB, 8 la sută din punctele şi centralele termice nu au fost încărcate încă instalaţiile deoarece asociaţiile de proprietari (6%) au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii, sau mai sunt în defăşurare lucrări (2%) la reţeaua secundară.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor”, anunţă Termoenergetica.

CMTEB reaminteşte asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întrega instalaţie de încălzire.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].