Imaginea articolului Poliţia de Frontieră: Restricţii de circulaţie pentru maşinile de peste 7,5 tone, vineri, în Ungaria

Poliţia de Frontieră: Restricţii de circulaţie pentru maşinile de peste 7,5 tone, vineri, în Ungaria

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 23 octombrie 2020 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

În acest interval, traficul de călători şi autoturisme nu este afectat de aceste restricţii.

„Pentru evitarea timpilor de aşteptare ridicaţi, care s-ar putea forma ca urmare a reluării traficului pentru autovehiculele de mare tonaj, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru aceste mijloace de transport. Astfel, în limita configuraţiei acestora şi, în funcţie de trafic, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire în/din ţară, pentru ca formalităţile de frontieră să se efectueze cu operativitate”, se arată în comunicat.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise transportului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].