Oricine a construit vreodată o casă, a renovat un apartament sau doar a cercetat modest piaţa confuză a serviciilor meşteşugăreşti s-a confruntat cu următoarele experienţe stresante: căutare fără de sfârşit de executanţi, calitate discutabilă, coordonare şi negocieri obositoare. Şi toate acestea înainte de începerea lucrărilor, cu privire la care se poate spune că termenele depăşite, execuţiile de slabă calitate şi reclamaţiile sunt mai degrabă reguli şi nu excepţii. “Dar, de ce să ne confruntăm cu astfel de probleme, dacă acest lucru nu este necesar?” s-au întrebat în cele din urmă pe portalul Daibau.ro şi au dezvoltat pentru dumneavoastră o platformă online, destinată găsirii cu uşurinţă de meseriaşi.

Piaţa construcţiilor a viitorului

Daibau.ro s-a angajat într-o digitalizare completă a pieţei construcţiilor şi a facilitat astfel servicii rapide, transparente şi de calitate. Portalul online Daibau.ro conţine un nomenclator cu 10.000 de executanţi din România. Pe portal, veţi găsi toate evaluările, referinţele şi opiniile clienţilor acestor executanţi, adunate într-un singur loc. de asemenea, este asigurată şi calitatea datelor adunate, pentru că Daibau verifică permanent toate reclamaţiile clienţilor şi menţine un standard ridicat al ofertelor. O astfel de transparenţă ridică calitatea serviciilor şi îi protejează atât pe executanţii de calitate, cât şi pe clienţi.

Găsiţi un executant doar în câteva ore

Platforma online Daibau.ro conţine peste 200 categorii de servicii din domeniul construcţiilor: de la construcţii noi, renovări şi montare de plăci ceramice şi până la instalaţii, amenajări exterioare şi servicii de curăţenie. Dar, ce este de făcut în privinţa unei informaţii-cheie, cum este preţul serviciilor? Şi în această privinţă Daibau a asigurat transparenţa, pentru că adună regulat preţurile medii ale serviciilor, cu ajutorul cărora puteţi să verificaţi imediat dacă ofertele, pe care le-aţi primit de la executanţi, se încadrează în clasa de preţ ridicat sau de preţ ieftin. Bineînţeles, că trebuie să fiţi conştienţi de faptul, că preţurile serviciilor variază foarte mult de la executant la executant, iar preţul cel mai mic nu asigură întotdeauna şi execuţiile cele mai de calitate.

Toate aceste informaţii sunt disponibile pentru utilizatori absolut gratuit, pentru că  executanţii model nu permit ca aceste costuri să fie plătite de către utilizatori. Executanţii plătesc un abonament anual rezonabil, prin care se creează o situaţie win-win pentru toţi.

Şi acum, când v-aţi înarmat cu informaţii privind serviciile şi preţurile medii ale acestora, este timpul să găsiţi executantul adecvat pentru proiectul dumneavoastră. Puteţi face acest lucru în două feluri, ambele foarte simple:

Primul mod este următorul: dacă în timp ce navigaţi pe profilurile executanţilor, v-a atras atenţia în mod deosebit unul dintre aceştia, îi puteţi trimite o cerere directă, iar executantul vă va răspunde cu o ofertă. În acest mod, puteţi alege chiar meseriaşi, care se disting prin oferte speciale.

Al doilea mod de obţinere a unor oferte vă permite ca într-un interval scurt de timp să primiţi un număr mare de oferte de la executanţii interesaţi. Pentru a primi oferte de la mai mulţi executanţi, trebuie doar să completaţi formularul-cerere de pe platformă. În chestionarul scurt puteţi menţiona tipul lucrării, adăuga o descriere scurtă, cuadratura, data la care doriţi să înceapă lucrările, localitatea, datele de contact şi puteţi anexa schiţe. Cu cât mai detaliat veţi descrie dorinţele dumneavoastră, cu atât mai exacte vor fi ofertele. Apoi, publicaţi cererea şi odihniţi-vă în fotoliu. În numai câteva ore, veţi primi oferte de la toţi executanţii interesaţi. După primirea ofertelor, le puteţi pur şi simplu compara între ele, pentru a alege executantul cel mai bun. În acest fel, veţi primi un număr mare de oferte după doar 5 minute de efort şi câteva ore de aşteptare. Căutarea de executanţi nu a mai fost niciodată atât de simplă.

În comparaţie cu căutările stresante din trecut, mulţimea de apeluri telefonice şi adunarea de oferte de la fiecare executant în parte, aţi făcut un pas mare înainte, care vă va economisi foarte mult timp şi mulţi bani.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].