Dacă ai nevoie de tratament la medicul tău de la Spitalul Colentina te anunţ că poţi merge în continuare acolo. Directorul DSP a dat o dispoziţie temporară conform căreia pacienţii cronici pot fi internaţi în spitalizare de zi în acest spital. Nu te vei intersecta cu pacienţii suspecţi de Covid sau care au deja boala, pentru că circuitele sunt separate. Îţi explică medicul Oana Nicolescu, directorul DSP Bucureşti:

„În momentul de faţă încercăm să operaţionalizăm Colentina, de aseară au primit un aviz temporar pentru a  intra în Covid cu aproape 140 de paturi. Marele avantaj al spitalului Colentina este că este un spital pavilionar, astfel încât a gândit partea aceasta de Covid să fie într-un singur pavilion”, explică Dr. Oana Nicolescu. 

Dacă vei face o formă uşoară de boală, te mai anunţ că şefii din Sănătate introduc un spital nou în lupta anti Covid. 50 de paturi vor fi disponibile de azi la Spitalul „Sfântul Ştefan” din Capitală

„Sfântul  Ştefan este un spital care nu are secţie de ATI, motiv pentru care acolo vor fi direcţionaţi pacienţii cu forme uşoare şi asimptomaticii De la spitalele mici sau de boli cronice am primit răspuns negativ, pentru că nu se pot realiza aceste circuite, motiv pentru care nu vor avea pacienţi Covid.”

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]