Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi Dragoş Garofil, secretar de stat au discutat, joi, cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Sindicatelor TESA din Sănătate, ministrul afirmând că de anul viitor întregul personal din spitalele publice va fi remunerat după aceeaşi grilă de salarizare.

Imaginea articolului Nelu Tătaru promite angajaţilor TESA din Sănătate aceeaşi grilă de salarizare de anul viitor

Nelu Tătaru promite angajaţilor TESA din Sănătate aceeaşi grilă de salarizare de anul viitor

Ministrul Sănătăţii a menţionat reprezentanţilor sindicaliştilor care reprezintă personalul tehnic, administrativ şi economic din sistemul sanitar că înţelege nemulţumirile privind inechităţile produse de legea salarizării unice adoptată în anul 2017 şi a dat asigurări că echipa Ministerului Sănătăţii susţine asigurarea echilibrării în sistemului sanitar.

„Dorim să facem ordine în sistem şi să avem o echitate a salariilor pentru toate categoriile de personal. Susţinem ca anul viitor întregul personal din spitalele publice să fie remunerat după aceeaşi grila de salarizare. Am finalizat studiul de impact pentru repararea acestei nedreptăţi pe care îl înaintăm către instituţiile abiliate”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]