METEO. Vremea în România: Săptămâna 19 – 26 octombrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în extremitatea estică a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

METEO. Vremea în România: Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie

Tmperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a ţării, dar mai ales în nordul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local, în sud-vest.

METEO. Vremea în România: Săptămâna 2 – 9 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO. Vremea în România: Săptămâna 9 – 16 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-estice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]