CJSU Bihor a aprobat vineri lista celor 74 de localităţi de la nivelul judeţului Bihor în care se impun limitări în domeniile HoReCa, cultural şi de divertisment, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Aceasta curpinde 37 de localităţi în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor depăşeşte 3/1.000 de locuitori şi 37 de localităţi în care incidenţa a fost mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

„În cadrul şedinţei extraordinare s-a adoptat şi decizia ca purtarea măştii sanitare să fie obligatorie în toate spaţiile publice deschise de la nivelul judeţului Bihor, în cazul în care rata de incidenţă depăşeşte 1,5 cazuri/1.000 locuitori la nivelul judeţului. Menţionăm că astăzi, 06 noiembrie, rata de incidenţă înregistrată în ultimele 14 zile la nivelul judeţului Bihor este de 5,04. Conform aceleiaşi decizii, în cazul în care rata de incidenţă devine egală sau scade sub 1,5 cazuri/1.000 locuitori la nivelul judeţului, purtarea măştii rămâne obligatorie doar în localităţile unde incidenţa depăşeşte indicele de 1,5 cazuri/1.000 locuitori”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Bihor.

Măsurile adoptate se aplică de sâmbătă, de la ora 0.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]