Potrivit deciziei adoptate luni de CJSU Covasna, masca este obligatorie în municipiul Sfântu Gheorghe şi în localităţile Arcuş, Bodoc, Malnaş, Valea Mare şi Angheluş, unde rata incidenţei cumulate a cazurilor de Covid-19 a depăşit 3/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile.

De asemenea, toate unităţile de învăţământ din Sfîntu Gheorghe, Arcuş, Bodoc, Malnaş, Valea Mare şi Angheluş, Mereni, Poian trec în scenariul 3, cu desfăşurarea activităţilor exclusiv online, pentru următoarele 14 zile.

CJSU a decis interzicerea organizării de evenimente private atât în spaţii închise, cât şi deschise.

Totodată, sunt sistate activităţile restaurantelor şi cafenelelor care funcţionează în interiorul clădirilor din Sfântu Gheorghe, Arcuş, Bodoc, Malnaş, Valea Mare şi Angheluş. CJSU a mai hotărât închiderea sălilor de jocuri, a cinematografelor şi a instituţiilor de spectacole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]