„În această seară am decis să îmi retrag candidatura pentru funcţia de senator , deşi am beneficiat de totala încredere şi susţinere a colegilor mei primari, peşedinţi de organizaţii, consilieri judeţeni, consilieri locali şi simpli membri PSD. Mai mult ca oricând cred că în PSD este nevoie de unitate pentru că doar uniţi putem să luptăm şi să apărăm interesele vrâncenilor. Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gândindu-mă şi la organizaţia PSD Vrancea pe care am construit-o cu multă muncă şi sacrificii, alături de toţi colegii mei. Este organizaţia care timp de 28 ani a câştigat majoritatea alegerilor din Vrancea şi sunt mândru că am fost şi am rămas cea mai importantă forţă politică a judeţului”, a scris miercuri seara, pe Facebook, Marian Oprişan.

Acesta a spus că a decis să rămână în slujba locuitorilor din Vrancea şi să continue lupta pentru bunăstarea acestora.

„Ştiu că mulţi dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai ştiu că aceiaşi colegi pun, de fiecare dată, interesul şi binele comunităţii noastre pe primul loc. Acelaşi lucru îl fac eu, astăzi! Am spus-o şi o repet, Vrancea este un judeţ respectat şi eu mă angajez să rămân în slujba vrâncenilor şi să continui să lupt pentru bunăstarea fiecăruia dintre ei. Voi continua această luptă împreună cu toţi colegii mei, cu mai multă determinare şi îndârjire având în minte exemplul părintelul Steinhardt care spunea că biruinţa nu este obligatorie, însă lupta este”, a mai scris social-democratul.

Lista cu candidaţi trimisă de Marian Oprişan, de la Vrancea, a fost invalidată de PSD, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, spunând că îşi menţine părerea că Oprişan nu trebuie să candideze şi ar fi oportun să rămână vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

„Lista trimisă de domnul Marian Oprişan la Vrancea a fost invalidată. Acest lucru înseamnă că se declanşează din nou procedura şi diseară vom lua decizia asupra listei de la Vrancea. Îmi menţin părerea că domul Marian Oprişan nu trebuie să candideze pentru o funcţie în Parlamentul României. Din opinia mea nu este oportună candidatura domnului Oprişan la Senat. Cred că cel mai oportun este să rămână vicepreşedintele CJ Vrancea”, a spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]