Ludovic Orban: Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare

Imaginea articolului Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că este în discuţie restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2

Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că este în discuţie restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură, ţinând cont că mai multe oraşe din România, printre care şi Bucureşti, au depăşit incidenţa de 3 cazuri COVID-19 la 1.000 de locuitori.

“Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a răspuns Orban.

În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, premierul Orban a declarat că nu vor fi impuse măsuri suplimentare, ci vor fi ”aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].