Uneori, actorilor li se cer lucruri care, pentru tine sau pentru mine par extrem de greu de făcut. Kate Winslet, de exemplu, a trebuit să filmeze o scenă sub apă pentru noul film din seria Avatar.

După pregătiri minuţioase, Kate a reuşit să-şi ţină respiraţia sub apă vreme de 7 minute. În felul ăsta a bătut recordul lui Tom Cruise, care la filmările pentru Mission: Impossible – Rogue Nation, reuşise să stea sub apă 6 minute.

Sigur, e departe de actualul record Guiness, de 24 de minute şi 3 secunde, deţinut de spaniolul Aleix Segura, dar tot e o performanţă extraordinară.

În Avatar 2 şi 3, Kate va juca rolul unui personaj subacvatic şi cam atât am aflat, pentru că James Cameron nu lasă să scape prea multe informaţii.

Jonathan Sunnex, scufundătorul profesionist, îţi arată o tehnică prin care să-ţi îmbunătăţeşti performanţele subacvatice.

  •  „Înainte să mă scufund, fac o mulţime de pregătiri. Stretching pentru corp, pentru plămâni, pentru diafragmă, pentru muşchii intercostali. Packing înseamnă să adaugi aer suplimentar plămânilor deja plini, folosindu-ţi gura ca pompă. Estimez că pot să adaug un litru de aer suplimentar în plămâni”, explică Jonathan Sunnex, scufundător profesionist. 

                [embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]