Jandarmul sibian, care a murit miercuri seara infectat cu SARS-CoV-2 nu a crezut în virus până nu s-a îmbolnăvit. El posta pe Facebook mesaje prin care punea la îndoială existenţa COVID-19 şi chiar întreba câţi bani pot fi luaţi pentru ca cineva să afirme că are COVID.

„A naiba treabă, nu are COVID niciunul de la fabricile astea din Sibiu, săraci aţi fost, săraci rămâneţi” sau „Pentru cei cu creierul la ei viaţa merge înainte… pentru restul, mască…” ori „Cât de săraci sunteţi, mă, să luaţi bani să ziceţi că aveţi corona?” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de jandarmul de 43 de ani înainte de a se îmbolnăvi.

Ultimul mesaj de acest fel pe pagina sa de Facebook apare chiar în 20 octombrie, cu 3 zile înainte de a ajunge la spital, deşi se pare că el deja stia că are virusul.

În 23 octombrie, jandarmul a fost internat, prin UPU, pe secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În 25 octombrie, speriat de ceea ce i se întâmplă, jandarmul şi-a făcut selfie de pe patul de spital şi făcea apel la cei care au fost ca el şi nu a crezut, spunând că boala e grea.

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic, încă în luptă cu boala!”, scria jandarmul.

Deşi a primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţia de Boli Infecţioase, evoluţia bărbatului a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii de miercuri, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]