Este nevoie de solidaritate în momente dificile iar românii ştiu bine asta, după momentul Colectiv. Mai mulţi români din Belgia s-au mobilizat şi vor să ofere ajutor familiei medicului erou, Cătălin Denciu, care a intrat în foc pentru a-şi salva pacienţii. Acesta a fost transferat duminică dimineaţa la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

„Rog pe cei din Piatra Neamţ care cunosc familia eroului de la Piatra Neamţ, cel care a ales să înfrunte pericolul punând mai mult preţ pe vieţile semenilor decât pe a lui, să o pună în contact cu mine în cazul în care au nevoie de cazare. Le pot pune un apartament la dispoziţie cu două camere, necondiţionat, pe toată durata şederii în Belgia. Deasemenea, îi pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea şi pune la dispoziţie o maşină pentru a se putea deplasa. Apartamentul se află la nici doi Km de spitalul unde este internat. Pot fi contactat la numărul meu de telefon 0032/486946467 sau la nr de telefon 0032/472065052 Jora Cecilia”, a postat românul care vrea să fie solidar. 

Rog pe cei din Piatra Neamţ care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamţ şi care a ales sa înfrunte pericolul…

Publicată de Belmondo Maximilian Balasa pe Duminică, 15 noiembrie 2020

 În incendiul de sâmbătă-seara, zece pacienţi care se aflau în stare critică şi primeau îngrijiri în secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ şi-au pierdut viaţa. Pacienţii supravieţuitori au fost mutaţi la un spital din Leţcani.

Aeronava Tarom care îl transportă pe medicul erou Cătălin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia a decolat, duminică dimineaţa, de pe Aeroportul Otopeni.

 

Duminică 07.40 Aeronava care îl duce pe medicul erou în Belgia a decolat de pe Aeroportul Otopeni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]