Berbec 

 

Soarele ajunge azi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă faptul că, în perioada următoare, trebuie să te concentrezi pe dezvoltarea unor parteneriate sau colaborări care să te ajute să îţi suplimentezi veniturile sau chiar să devină o posibilitate de carieră pe viitor. Dacă lucrezi deja cu oamenii sau eşti implicat(ă) în unele asocieri pe plan profesional, ai posibilitatea să duci mai departe aceste legături şi să atunci potenţialul lor lucrativ. În felul acesta, nu numai că te apropii de cei cu care lucrezi, dar şi extragi beneficii de ordin material care te mulţumesc.

 

Taur 

 

Soarele ajunge, în cazul tău, în casa relaţiilor din harta ta solară, ceea ce este şi pentru tine un semnal bun că vei dezvolta relaţii profesionale puternice. Pe de altă parte însă, ai putea duce la un nivel superior şi relaţia de cuplu. Fie că eşti la început de drum cu persoana iubită sau vă leagă deja câţiva ani, cu siguranţă mai există aspecte care pot fi îmbunătăţite. Dacă dai dovadă de mai multă deschidere faţă de cel(a) de lângă tine, vei descoperi că ai lângă tine o persoană alături de care poţi construi multe lucruri minunate în viitorul apropiat.

 

Gemeni

 

  Cu Soarele în casa muncii şi a sănătăţii, este o perioadă bună pentru tine să aduci (mici) ajustări în ceea ce priveşte etica ta profesională sau stilul tău de viaţă. Ai putea, de exemplu, să începi un regim alimentar dacă ţi se pare că nu ai avut prea multă grijă de tine sau poţi încerca să stabileşti un echilibru între carieră şi timpul pe care ţi-l acorzi ţie. În felul acesta, te vei bucura de mai multă energie pentru a-ţi atinge obiectivele de la locul de muncă, dar şi pe cele pe care ţi le-ai setat în viaţa ta privată.

 

Rac

 

  Prezenţa Soarelui în casa iubirii şi a copiilor îţi atrage atenţia asupra relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă viaţa de cuplu a intrat într-o fază de monotonie, acum este momentul să lucrezi la acest aspect şi să încerci lucruri noi, care reaprind flacăra între tine şi persoana iubită. De asemenea, pentru nativii(ele) cu planuri de a-şi întemeia o familie sau de a şi-o extinde, astrele ar putea veni cu veşti bune în săptămânile care urmează. Nu sunt ocoliţi(te) nici cei(le) care caută să pună bazele unei afaceri de suflet, care vor să îşi monetizeze un hobby.

 

Leu 

 

Soarele progresează azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar trebui să investeşti mai mult din timpul şi energia ta în acest domeniu în săptămânile care urmează. Ai putea încerca, de exemplu, să petreci mai mult timp cu rudele ori să restabileşti legăturile întrerupte cu cei apropiaţi de care te-ai distanţat. Este drept că asta implică să porţi unele discuţii pe care le-ai tot evitat, dar ai mai mult de câştigat dacă îţi iei inima în dinţi şi spui ce crezi decât dacă te distanţezi în continuare de unele persoane care sunt importante pentru tine.

 

Fecioară 

 

Cu Soarele în casa comunicării din horoscopul tău general, multe din beneficiile următoarei perioade vin prin intermediul interacţiunilor pe care le ai cu ceilalţi, fie în viaţa privată, în plan social sau la locul de muncă. Se anunţă aşadar o perioadă bună pentru negocieri, întrevederi de afaceri, brainstorming-uri sau şedinţe de creaţie. Ai grijă încă căci diplomaţia s-ar putea să nu fie punctul tău forte. E drept că abilităţile tale oratorice atrag tot felul de oportunităţi, dar în anumite situaţii, trebuie să ai mai multă grijă ce formă îmbracă discursul pe care îl ai în raport cu anumite persoane importante.

 

 

Balanţă  

 

Soarele îşi face apariţia azi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că, pentru tine, perioada următoare este despre atragerea de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Poziţia aceasta a Soarelui îţi conferă şi puterea de muncă necesară pentru a profita de cât mai multe din ele, dar şi spiritul de observaţie necesar pentru a le alege pe cele care au şansele cele mai mari să îţi aducă profiturile pe care le doreşti. Pe de altă parte însă, toată tevatura poate fi deosebit de obositoare uneori.

 

Scorpion 

 

Soarele intră astăzi în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, debutează sezonul tău aniversar, dar şi Revelionul tău astrologic. Prin asta se înţelege că ar fi un moment bun luna aceasta să îţi reînnoieşti dezideratele, să vezi ce ţi-a ieşit până acum şi ce nu a mers aşa cum te-ai aşteptat, dacă lucrurile au mers mai prost din vina ta ori a pandemiei. Mai sunt încă multe lucruri pe care le poţi face pentru a nu privi la 2020 ca la un an al planurilor neduse la final. Priveşte cu mai multă speranţă la viitor.

 

Săgetător 

 

Soarele îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că, în perioada care urmează, ar trebui să îţi faci mai des timp pentru meditaţie şi introspecţie. Astfel de activităţi, care te aduc mai aproape de tine de fapt, îţi pot fi de mare ajutor pe viitor, dat fiind că te pot ajuta să depăşeşti piedici sau blocaje cu care te confrunţi de ceva vreme în momente importante din viaţa ta. E drept că primul contact cu ele nu va fi plăcut, mai ales dacă le-ai măturat adânc sub covor, dar pe viitor, vei avea de câştigat.

 

Capricorn 

 

Cu Soarele în casa planurilor şi a proiectelor, se întrevede o perioadă care va avea un impact puternic asupra modului în care se va contura viitorul tău. S-ar putea să întâlneşti persoane sau să îţi vină idei care oferă direcţie strategiilor tale pe termen lung. Cu o parte din aceşti oameni s-ar putea să pui bazele unor iniţiative cu şanse mari de a deveni lucrative, în timp ce alţii s-ar putea să îţi devină prieteni. În orice caz, cert este că primeşti cu mai multă speranţă către ziua de mâine şi ceea ce ţi-ai propus să realizezi cât de curând.

 

Vărsător 

 

Intrarea Soarelui în casa carierei îţi poate aduce, în săptămânile care urmează, tot felul de oportunităţi în plan profesional. Poate fi vorba, de exemplu, de şansa de a ieşi în faţă, să arăţi că poţi mai mult decât s-a crezut până în prezent ori chiar de oferte de la companii concurente. Oricare ar fi direcţia de evoluţie a lucrurilor, cert este că toate privirile sunt aţintite asupra ta. Aşadar, acesta este momentul tău să străluceşti şi să le demonstrezi şefilor că ai merita cu prisosinţă un post mai bun decât cel pe care îl ai acum. Ţinteşte la o promovare.

 

Peşti 

 

Soarele progresează azi în casa studiilor, a călătoriilor şi a filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, iar asta denotă faptul că te aşteaptă o perioadă plină din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte, s-ar putea să apară oportunităţi de a pleca în delegaţii sau deplasări pe distanţe mari sau chiar în strănătate. Ori te gândeşti să reiei ori să începi anumite studii. În aceeaşi măsură, ar putea fi vorba despre demersuri birocratice care încep într-o perioadă de bun augur pentru tine. În orice caz, dai peste tot felul de experienţe care te ajută să vezi viaţa altfel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].