Antreprenorii din HoReCa, Braşov, care s-au organizat în Breasla Cârciumarilor, au depus o solicitare scrisă la Prefectură şi cer să aibă un reprezentant în Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Astfel vor să îşi spună şi ei parerile în legătură cu viitoarele decizii şi să ofere informaţii din interiorul afacerilor pentru a ajuta autorităţile să îşi facă o idee cât mai apropiată de real, înainte să ia niste decizii care afecteză un număr de peste 350 de restaurante din oraş.

 

Conform infromaţiile oferite pe site-ul prefecturii, modul de organizare a CJSU precisează că la nivelul fiecarui judet structura se compune din Prefect, vicepreşedinţi, preşedintele Consiliului Judetean, ISU, ISJ, dar şi operatori economici care, prin specificul lor, constituie un potenţial risc care poate genera situaţii de urgenţă.  Momentan antreprenorii HoReCa nu au primit niciun răspuns. 

 

 

                   

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]