Hillary Clinton a împărtăşit, încă o dată, părerea sa despre leadership-ul lui Donald Trump, înainte de marele moment pentru americani: alegerea preşedintelui. 

 

„Mi se face rău fizic când mă gândesc că am avea încă 4 ani de abuz şi distrugere a instituţiilor noastre, din partea lui Trump. Şi distrugerea normelor şi valorilor noastre, precum şi slăbirea leadership-ului. Iar lista continuă”, a declarat Clinton, luni, la un podcast american, informează Daily Mail

 

Nu este singura care are această opinie, mai susţine aceasta, amintind de republicani, ca fiind „laşi şi susţinători slabi ai lui Trump”. 

 

Totuşi, Hillary Clinton nu ar vrea să-l vadă închis pe Trump… „Nu aş spune niciodată asta… Cred în domnia legii, spre deosebire de aceşti oameni”. 

 

Ar fi condus o femeie preşedinte altfel? Cum ar fi gestionat pandemia? 

„Nu am nicio îndoială, mai ales dacă aş fi fost eu. Pentru asta m-am născut”, a mai adăugat Clinton. 

 

La rândul său, şi Trump se gândeşte la Hillary Clinton. Duminică, în cadrul unei dezbateri, a descris-o ca având mai multă energie şi fiind mai inteligentă decât rivalul său actual, Joe Biden. 

De-a lungul timpul, au fost rare momentele în care Trump a vorbit despre Clinton în termeni pozitivi. Abia duminica trecută, Trump a recunoscut că fosta sa adversară pentur fotoliul de la Casa Albă este o femeie ideligentă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].