Prefectura Prahova a anunţat duminică identificarea a două noi focare de Covid, unul la un laborator al Spitalului Judeţean, unde 3 angajaţi au fost confirmaţi, şi unul la un centru medico-social din Urlaţi, unde au fost înregistrate 102 cazuri.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, DSP a anunţat un nou focar la un laborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde trei cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei angajaţi au fost izolaţi la domiciliu, iar în laborator s-a făcut dezinfecţia spaţiilor.

Un alt focar, cu 102 îmbolnăviri, a fost raportat la un centru medico-social din Urlaţi.

„De asemenea, un nou focar a fost identificat şi la centru medico-social din Urlaţi, unde 102 persoane dintr-un efectiv de 216 au fost depistate, în urma verificărilor periodice, cu SARS-CoV-2. Dintre cei confirmaţi, 101 sunt beneficiari, iar unul este din rândul angajaţilor. Mai sunt probe în lucru, conform informaţiilor DSP Prahova. Beneficiarii sunt izolaţi în centru sub supravegherea unui medic de familie”, a transmis Prefectura.

În judeţul Prahova au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 749 de noi cazuri de Covid.

„Aplicaţia Corona-Forms este în procedură de actualizare şi, în momentul actual, conform noii metodologii, începând cu data de 1 noiembrie, sunt introduse rezultate de către centrele de testare, concomitent cu operaţiunile similare efectuate de către DSP. Datele introduse de către laboratoare trebuie să fie alocate fiecărui judeţ. În ceea ce priveşte Prahova, parte dintre cazurile introduse zilele trecute nu fuseseră repartizate judeţului. Acestea au fost operate şi s-au adăugat celor introduse separat şi de către DSP Prahova Astfel de corecţii se vor mai face şi zilele următoare, toate cazurile nealocate până în prezent, urmând să fie atribuite judeţelor aferente”, explică, în comunicat, Prefectura Prahova numărul mare de cazuri noi.

De asemenea, în judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi 6 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]