Facebook interzice postările care neagă sau denaturează Holocaustul. De aceea aplicaţia îi îndrumă pe utilizatori să folosească surse credibile dacă sunt interesaţi despre genocidul nazist. Ultimele date arată că unii tineri americani cred că Holocaustul este un mit sau o exagerare.

Mark Zuckerberg a anunţat că va lua măsuri împotriva celor care dezinformează sau creează teorii conspiraţioniste chiar înainte de alegerile din SUA. CEO-ul, însuşi evreu, spune că negarea Holocaustului este profund ofensatoare.

În curând, Facebook va elimina postările proprii care resping Holocaustul.  

Greg Schneider, vicepreşedinte al conferinţei privind revendicările: ”Este o afirmaţie foarte importantă şi este un element fundamental pentru a se asigura că acest tip de antisemitism este amplificat. Şi asta se întâmpla cu adevărat pe Internet, mai degrabă decât să lupte împotriva antisemitismului. Învăţând despre Holocaust, acesta amplifica negativ mesajele negative”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]