Copilul tău s-ar putea întoarce la şcoală, dacă este clasa a VIII-a sau a XII-a, pentru a se pregăti pentru examenele naţionale. Dar, încă nu se ştie când. Anisie îţi spune că a publicat pe site-ul ministerului modele de subiecte şi că va continua săptămânal cu teste de antrenament.

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: Aşa cum am procedat şi în primăvară, noi am susţinut elevii care trebuia să participe la examenele naţionale. Am şi redeschis unităţile de învăţământ pentru 2 săptămâni, tocmai pentru a da posibilitatea copiilor să revină în spaţiul şcolii şi să facă ore de pregătire cu profesorii pentru examenele naţionale. Am experimentat deja acest lucru şi vom continua.

Şi pentru că Monica Anisie încă nu s-a hotărât cum stă treaba cu pregătirea pentru examene şi când ar trebui, mai exact, să se întoarcă elevii în bănci, nici măcar pentru susţinerea tezelor nu are încă un răspuns.

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: Am anunţat luni că luăm în calcul să vedem dacă este necesar să renunţăm la teze sau nu. Avem acum o consultare şi cu părinţii şi cu elevii şi cu cadrele didactice. Probabil că în cel mai scurt timp vom lua decizia care este cea mai bună. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]