Muzeul Madame Tussauds din Berlin se pregăteşte pentru alegerile din Statele Unite. Ca măsură preventivă, statuia lui Donald Trump a fost înlăturată din zona de expunere din muzeul figurilor de ceară.

Şi ca totul să aibă un înţeles, pentru înlăturare, statuia a fost pusă într-un tomberon, alături de mesaje ca “Eşti concediat”, sau “Fake News”. Pentru mai multă autenticitate, în tomberon au fost adăugate şi câteva pungi pentru gunoi.

Sondajele îl arată pe Joe Biden înaintea lui Donald Trump în cursa electorală cu doar cîteva zile înaintea alegerilor din Statele Unite. Dacă Trump nu va reuşi să recupereze avansul lui Biden, atunci statuia va fi eliminată definitiv din muzeu.

[embedded content]

ORKIDE YALCINDAG, Marketing Manager Madame Tussauds, Berlin: Acţiunea de astăzi are un caracter simbolic înaintea alegerilor din Statele unite şi aici, la Madame Tussauds din Berlin, eliminăm statuia de ceară a lui Donad Trump, ca măsură pregătitoare. 

Nu e prima acţiune de acest fel a muzeului berlinez, care a îndepărtat statuile Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle după ce aceştia au renunţat la îndatoririle regale şi s-au mutat din Marea Britanie.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]