„Timişoara m-a făcut unul de-al ei acum mulţi ani, iar acum mi-a dat onoarea copleşitoare de a o conduce ca un slujitor al comunităţii. Voi rămâne unul de-al vostru şi voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toţi”, a declarat noul primar al Timişoarei.

Acesta i-a mulţumit fostului primar Nicolae Robu pentru „8 ani de serviciu public”.

Dominic Fritz a vorbit şi despre preluarea mandatului „în zilele mai grele de la începutul unei pandemii istorice”: „Cred că suntem cu toţii conştienţi că pentru a rupe valul infecţiilor nu avem decât opţiuni dureroase. Nu mi-e teamă pentru Timişoara, vom trece peste această încercare aşa cum au confruntat timişorenii provocările mari de-a lungul istoriei cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunităţii şi cu un spirit inovator. Acestea sunt şi ingredientele cu care vom combate criza aici, la Timişoara”.

Apoi, noul primar a menţionat menirea politicii, respectiv că politica nu este un scop în sine, ci un mijloc de a îmbunătăţi viaţa oamenilor.

„Veţi avea mereu în mine un partener intransigent care nu tolerează şmecheria, dar cu braţe larg deschise pentru colaborare”, a transmis noul primar consilierilor locali.

Timişorenilor, noul primar nu le poate promite că va fi un primar comod, dar a spus că va fi un primar sincer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]