Procedurile pentru construcţia Autostrăzii Nordului, Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, încep la 1 ianuarie 2021, a decis Camera Deputaţilor.

Imaginea articolului Deputaţii au decis - la 1 ianuarie încep procedurile pentru construcţia Autostrăzii Nordului care leagă Satu Mare de Suceava

Deputaţii au decis – la 1 ianuarie încep procedurile pentru construcţia Autostrăzii Nordului care leagă Satu Mare de Suceava

Camera Deputaţilor a adoptat Legea pentru aprobarea obiectivului de investiţii „Autostrada Nordului” cu 211 voturi „pentru” şi o abţinere.

Potrivit legii, de la 1 ianuarie 2021 încep procedurile pentru construcţia autostrăzii Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava.

Obiectivul de investiţii se va finanţa de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, iar termenul de execuţie este de patru ani.

Proiectul a fost iniţiat de deputatul PMP Ionuţ Simionca şi semnat de încă 65 de deputaţi şi senatori de la toate grupurile parlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]