De luni, ieşi din casă după ora 23:00 cu declaraţie pe proprie răspundere sau cu adeverinţă de la serviciu. Autorităţile au publicat modelul declaraţiei pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timpul nopţii şi al adeverinţei de la angajator.

Modelul declaraţiei pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00-5.00 şi modelul adeverinţei de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro.

„Declaraţia pe propria răspundere poate fi stocată şi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care foloseşte Declaraţia şi data pentru care este valabilă declaraţia”, se arată în modelul publicat.

Declaraţia conţine rubrici în care trebuie completate numele, adresa, data şi locul naşterii, precum şi scopul pentru care se face deplasarea.

Declaraţia pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiţia preluării tuturor elementelor prezentate mai sus.

Şi adeverinţa de la angajator poate fi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului şi data la care a fost redactată adeverinţa.

VEZI AICI: Declaraţia de proprie răspundere revine din 9 noiembrie. Masca obligatorie, scoala doar online, telemuncă şi magazine închise după 21.00 | DOCUMENT Hotărârea CNSU nr.52

Întrebat ce fel de declaraţie va trebui să avem pentru a ieşi după ora 23Raed Arafat răspunde:

„Scrisă de mână, care spune clar motivul deplasării şi datele personale ale persoanei respective. Poate să fie şi un formular, cine vrea să descarce un formular, pot fi ambele soluţii.”

Modelul declaraţiei pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00-05.00 şi modelul adeverinţei de la angajator sunt disponibile mai jos şi vor putea fi descărcate în format PDF de AICI.

MODEL. Declaraţia pe proprie răspundere

MODEL. Adeverinţă angajator

0611_Adeverinta Pentru Anga… by Mediafax.ro

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]