Autorităţile locale au decis că terasele din Tg.Mureş pot fi acoperite cu prelate pentru a-i feri pe clienţi de frig şi precipitaţii. Decizia a fost luată pentru a sprijini serviciile locale de comerţ şi turism.

Imaginea articolului Decizie a unui Consiliu Local de a acoperi cu prelate toate terasele

Autorităţile locale au decis că terasele din Tg.Mureş pot fi acoperite cu prelate

Consiliul Local din Târgu Mureş a luat decizia de a le permite proprietarilor de terase să folosească prelate pentru a-i feri pe clienţi de frig şi ploaie. Măsura a fost luată în cadrul unei şedinţe extraordinare şi în contextul discuţiilor apărute după hotărârea Guvernului privind suspendarea activităţilor în spaţiile închise.

Primarul oraşului Tg.Mureş, Zoltán Soós, a anunţat pe Facebook că terasele pot fi acoperite cu prelate şi, în funcţie de evoluţia vremii, pot fi ferite şi din lateral.

„Consiliul Local Municipal Târgu Mureş a decis, în şedinţa extraordinară de astăzi, o serie de măsuri pentru susţinerea operatorilor economici în această perioadă. Potrivit hotărârii CL Târgu Mureş, terasele temporare din zona publică pot fi acoperite cu prelată, iar în funcţie de starea vremii se pot feri în acest fel părţile laterale ale acestora de frig şi de vânt. Decizia luată în cadrul şedinţei de astăzi este menită să sprijine serviciile locale de comerţ şi turism”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Tg.Mureş, Zoltán Soós.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]