Nici nu s-a terminat bine nebunia cu iPhone 12 şi deja încep zvonurile despre viitorul model. Se vorbeşte despre rafinarea designului, despre performanşe mai bune ale harware-ului sau chiar despre o cameră mult mai performantă.

Dar să încep cu ce e sigur. E sigur că anul viitor va fi lansat un nuo model, e sigur că lansarea va fi undeva în septembrie şi e sigur că preţurile voer porni de la 699 de dolari.

Ce nu e foarte sigur e dacă modelul se va numi iPhone 13, cunoscute fiind superstiţiile legate de acest număr, nu numai în Statele Unite, dar şi în destule alte ţări ale lumii. Unele surse susţin că s-ar putea numi iPhone 12s.

Dar hai să vezi ce spun tech-youtuberii despre viitorul model iPhone.

 ZACK, Miror Pro: Se vorbeşte de ceva timp că iPhone 13 nu va avea un port de încărcare prin cablu. Ar putea fi legat de faptul că Apple nu a mai inclus un încărcător în pachet pentru reducerea costurilor dar şi a deşeurilor electronice. 

MATT DONOGHUE, Matt Talks Tech: iPhone 13 va putea să ofere conectivitate 5G, o bună durată de viaţă a bateriei şi un ecran cu rată de refresh de 120 Hz. 

SAM KOHL, iUpdate: S-ar putea numi şi iPhone 12s, nu ştim deocamdată, dar autentificarea prin amprentă ar putea reveni la iPhone, fie în butonul de power, ca la noul iPad Air, sau poate pe ecran.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]