Pasionaţii de investiţii în obiecte de lux au avut pe ce da banii aseară. Artmark a scos la licitaţie online 156 de ceasuri de colecţie. Preţurile au început de la 2.000 de euro, iar cel mai scump model, de 57.000 de euro, a fost unul realizat de Richard Mille.

 

Acest tip de ceas a fost purtat şi de actorul Sylvester Stallone şi de tenismanul Rafael Nadal. Licitaţiile au fost anonime.

 Branduri de ceasuri scoase la licitaţie: Carteier, Zenith, Rolex dar şi altele.

Mirela Mateescu, comisar licitaţii Artmark, a declarat: 6.000 de euro este pasul următor. Cine oferă?  Am ofertă de 5.500. Ceasul se va livra împreună cu certificatul de atestare a originii.  O parte din Titanic la mâna dumneavoastră.  Adjudecat! Felicitări. 

 

Alina Pannico,, PR manager Artmark, casă de licitaţie, a precizat: ” 57.000 de euro este şi preţul celui mai scump ceas din cadrul licitaţiei. Vorbim de un ceas Richard Mille al celui mai contemporan brand.  Este realizat din materiale foarte uşoare. Specialiştii noştri că fiecare lot va depăşi estimarea casei de licitaţii. Avem şi o gamă variantă de ceasuri pentru dame care au încoporate piesea preţioase, diamante sau briliante. Vom regăsi în cadrul licitaţiei atât ceasuri contemporane, ceasuri de lux dar şi ceasuri vintage”

.

Dintr-o bucată de oţel de 1,5 kg, colectată de pe Titanic în 1991, s-au făcut peste 2000 de ceasuri, dintre care unul a ajuns şi în România. Aseară s-a vândut la licitaţie cu 5.500 de euro, de la un preţ de pornitre de 4.000 de euro.

 

Alina Panico, PR manager Artmark, casă de licitaţie: Roman Jeron Titanic DNA acesta este numele celebrului ceas.  Doar 4.000 de euro, un preţ mic raportat la valoarea şi povestea pe care o are. Această carcasă este realizată din material colectat de pe vasul scufundat în 1912. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]