Joe Biden încearcă să extindă harta câmpului de luptă dintre el şi Trump la Ohio. Biden şi-a subliniat rolul de vicepreşedinte în timp ce administraţia Obama a salvat industria auto din SUA după prăbuşirea financiară din 2008.

Campania lui Biden a crescut rating-ul în Ohio în ultima vreme. El spune că Trump a gestionat greşit pandemia şi că a risipit economia pe care a moştenit-o de la Casa Albă acum patru ani. Biden a promis că va crea locuri noi de muncă bine plătite odată ce ţara va ţine sub control coronavirusul.

Trump a condus Ohio în fata lui Hilarry Clinton cu 8 puncte la alegerile din 2016.

Joe Biden, candidat la preşedinţia democratică SUA: În Ohio şi în ţară, oamenii sunt îngrijoraţi de următoarea plată a ipotecii sau plata chiriei. Indiferent dacă îşi pot achiziţiona sau nu medicamente eliberate pe bază de reţetă, pot pune mâncare pe masă, literalmente, îngrijoraţi de faptul dacă şcolile copiilor lor deschid şi pot rămâne deschise. Şi dacă nu sunt deschişi, cum pot merge la muncă dacă au un loc de muncă şi totuşi au grijă de copiii lor. Ei văd oamenii de vârf ducând-o mai bine decât ei, în timp ce sunt lăsaţi să se întrebe – ”Cui îi pasă de mine?!”. Aceasta este preşedinţia lui Donald Trump… 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]