Dacă te gândeai că duelul pentru preşedinţia Americii va fi unul fără sânge pe mâini, te înşelai amarnic. Cei doi candidaţi au continuat duelul de la distanţă în apariţii publice.

La câteva ore după ce Donald Trump a apărut pentru prima dată după ce a fost externat şi l-a numit “somnoros” pe Joe Biden, candidatul democraţilor a criticat actuala guvernare pentru felul în care a gestionat criza provocată de coronavirus.

Biden a menţionat şi numărul americanilor rămaşi fără job-uri de când a izbucnit criza.

„Mai bine de 210.000 persoane au murit, după cum a fost anunţat. Când (lui Donald Trump) i-a fost spus că 100.000 de oameni mor în lume în fiecare zi, ştiţi ce a spus? Asta este!

Aproape 11 milioane de slujbe s-au pierdut de la începutul acestei crize şi nu au revenit.

Top 100 miliardari în mijlocul unei pandemii au câştigat 300 de miliarde de dolari în plus. Ce a primit a doua jumătate?

Ceea ce este clar este că preşedintele poate vedea lumea doar din Park Avenue. Eu o văd din Scranton. O văd din Claymont. Cu adevărat”, a spus Biden în discursul său.

Candidatul democraţilor şi-a continuat campania în Pennsylvania după ce vineri a mers în Las Vegas.

Statul său natal este unul extrem de important în ecuaţia votului. În 2016, Trump a câştigat votul în Pennsylvania, un stat care istoric a fost pro-democraţi.

A fost a şaptea oară când Biden a mers în diferite oraşe cheie din Pennsylvania de la începutul lunii septembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].