Cu siguranţă ştii că mai sunt mai puţin de două săptămâni până la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Îţi spun acum că preşedintele Donald Trump a votat deja.

Votul timpuriu este o practică normală în SUA, dar şi în alte ţări ca Finlanda sau Canada. Cu 10 zile înainte de alegerile din America, Donald Trump a ales să voteze. S-a dus la o secţie din Palm Beach în Florida şi a continuat să susţină votul în persoană în dauna celui prin corespondenţă. Apoi a dezvăluit cu cine a votat.

 

DONALD TRUMP – PREŞEDINTELE SUA: A fost totul în siguranţă, cu mult mai sigur decât atunci când trimiţi buletinul de vot, asta vă pot spune. Totul a fost foarte strict. Conform regulilor. Când trimiţi buletinul de vot nu poate fi aşa. Este o onoare să votez.

 

Reporter: Cu cine aţi votat astăzi?

 

Preşedintele SUA: Am votat cu un tip pe nume Trump. Vă mulţumesc mult tuturor.

 

Trump nu a rămas în Florida. Şi-a reluat campania şi a avut un adevărat maraton care a inclus cinci evenimente. Următoarea oprire a fost în Lumberton, Carolina de Nord. Un stat în care se află în urma lui Joe Biden în majoritatea sondajelor. Cei prezenţi la eveniment l-au aclamat însă pe Trump care i-a asigurat că va câştiga un nou mandat. 

 

DONALD TRUMP – PREŞEDINTELE SUA: În 10 zile de acum, vă vine să credeţi? 10 zile, părea că nu se va mai întâmpla, nu? Patru ani, zece zile, vom câştiga statul Carolina de Nord şi vom câştiga încă patru ani la Casa Albă! Suntem vocea fiecărui cetăţean care a fost neglijat, abandonat, ignorat şi uitat. Şi poate că acesta este un alt motiv pentru care sunt aici pentru că aici este un grup care a fost uitat. Pe 3 noiembrie ne vom asigura că bărbaţii şi femeile uitate din această ţară nu vor mai fi uitaţi niciodată.

 

Adversarul lui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, Joe Biden, a avut şi el o sâmbătă plină. A mers în Pennsylvania, statul care a înclinat balanţa în favoarea lui Trump în 2016. L-a chemat alături de el pe Jon Bon Jovi care a susţinut un concert.

 

JOE BIDEN – CANDIDAT PREŞEDENŢIA SUA: Jon Bon Jovi. Mulţumesc, prietene. Mulţumesc. Eşti o comoară naţională. Mereu ai reuşit să surprinzi inima şi sufletul Americii. Iar prieteni, asta este miza acestor alegeri. Sufletul Americii. Mai sunt 10 zile. Aşa cum îmi spuneau antrenorii de football din liceu şi colegiu. A sosit momentul! A sosit momentul acum!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].