Firmele de asigurări au avut grijă să acopere în pachete lor şi planurile care ţi-ar putea fi date peste cap din cauza COVID-19.

Anul ăsta ai preferat pachetele maxime de asigurări, de 50 de mii de euro.  Cea mai recentă asigurare îi vizează pe părinţi şi pe copii, acolo unde, printre altele, sunt incluse atât şomajul, cât şi decesul din cauza COVID-19. Preţul porneşte de la 120 de lei pe lună şi poate varia în funcţie de vârsta asiguraţilor, iar contractul se încheie pe minimum şapte ani. Agenţiile de turism, proprietarii de hoteluri şi pensiuni includ acum asigurările în pachetele lor.

Paula Chirică spune că înainte de COVID-19 îşi stabilea concediile cu foarte multe luni înainte. Cu toate astea, niciodată nu a luat în calcul să-şi facă o asigurare de viaţă până acum.

Nu prea luam în calcul şi asigurarea de viaţă. Nu o consideram atât de necesară. Acum după tot ce se întâmplă în lume, ziua de mâine e nesigură pentru fiecare din noi.  (…) Putem avea surpriza să se anuleze din diferite motive: că de boală, că nu se mai poate pleca, că se intră în carantină, că în ţara respectivă se poate întâmpla ceva. Nu mai poţi pleca în concediu fără o asigurare care să includă şi COVID-19,” spune Paula Chirică, client.

Anita Niţulescu, CEO Eurolife FFH spune că au adăugat acoperirea COVID-19 în asigurări deja existente, dar au dezvoltat şi asigurări noi pentru că a devenit o necesitate.

Cea mai recentă asigurare este o asigurare pe care am făcut-o din papucii de părinţi pentru părinţi.  Am scos o asigurare care permite părinţilor să economisească, să-şi protejeze viaţa şi să asigure şi un beneficiu atunci când din nefericire poate să ajungă în şomaj. Şomajul este o clauză pe care o alege dacă doreşte părintele şi asta influenţează, bineînţeles, preţul. Vârsta este iarăşi un indicator care influenţează preţul. (…) Se poate plăti cu orice frecvenţă: lunar, semestrial, anual. Prima minimă este de 120 de lei pe lună,” a explicat Anita Niţulescu,  CEO Eurolife FFH.

Anita mai spune că oamenii au pierdut mulţi bani anul ăsta pe vacanţe ori evenimente care s-au anulat.

”Primul este un produs de asigurare pentru călătorii în exteriorul ţării. A doua asigurare este pentru cei care călătoresc în intern sau au cumpărat diferite evenimente în intern,” a adăugat  Anita Niţulescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]