În seara aceasta, HoReCa protestează din nou în Piaţa Victoriei, de la ora 19:00.

Numai o săptămână au stat restaurantele deschise la interior. Astăzi antreprenorii au fost nevoiţi să închidă din nou interioarele. Ninel Dănilă, antreprenor în domeniu şi  organizatorul protestului, îţi spune că i-ar părea corect ca timp de două săptămâni să fie lockdown total în Capitală, ci nu să fie închise doar restaurantele. Patronii de restaurante au rămas fără soluţii şi nici ajutoarele promise până acum nu au fost cu adevărat utile.

  • HoReCa are o scădere de 80% a afacerilor faţă de anul trecut
  • 1,5 miliarde de euro- cifra de afaceri a restaurantelor din Bucureşti înainte de criza COVID-19
  • 400 de mii de angajaţi lucrează în industrie

Ninel Dănilă, proprietar restaurant: În această perioadă, octombrie, noiembrie, decembrie în alţi ani era o perioadă de vârf. Pe încasările din această perioadă noi ne bazam foarte mult. Noi avem foarte  multe aşteptări în următoarea perioadă. Din punctul nostru de vedere ,este singura formă de comunicare pe care o mai putem avea cu cei din Guvern. Nu este un protest, este o formă de a ne cere drepturile. Nu avem nicio promisiune clară, nu avem, în următoarea perioadă, nicio direcţie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]