În cadrul activităţilor derulate inspectorii de muncă au încheiat 107 procese – verbale de control prin care s-au dispus 130 de măsuri de remediere a neconformităţilor constatate.

Urmare a faptelor de natură contravenţională constatate s-au aplicat 78 de sancţiuni contravenţionale. Pentru primirea la muncă a unor persoane în lipsa formei scrise a constractului individual de muncă, inspectorii de muncă au aplicat amenzi în valoare totală de 80.000 de lei.

Totodată, inspectorii de muncă au verificat modul în care angajatorii au pus în practică măsurile dispuse de autorităţi pentru limitarea  răspândirii  COVID-19. Verificările au vizat restaurante, terase, baruri, târguri, oboare, pieţe, săli de jocuri de noroc, supermarket-uri, unităţi de învăţământ, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]