Imaginea articolului Academia de Poliţie îşi pierde şcoala doctorală. Insituţia a acordat 683 de titluri până în prezent

Academia de Poliţie îşi pierde şcoala doctorală. Insituţia a acordat 683 de titluri până în prezent

S-a terminat cu doctoratele la Academia de Poliţie. Universitatea şi-a pierdut dreptul de a mai acorda titluri de doctor. Decizia vine ca urmare a unei serii de cinci sancţiuni primite pentru încălcări ale eticii şi integrităţii academice.

Şcoala doctorală de la Academie rămâne doar un vis frumos pentru candidaţii care aspirau la titlul de doctor. Ca să primească o nouă autorizare, universitatea mai are de aşteptat încă cinci ani. Studenţii care urmează în prezent programul de doctorat îşi vor finaliza studiile în mod normal.

Am cerut şi noi un punct de vedere de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. Reprezentanţii au declarat că nu ştiu despre ce e vorba şi că ar trebui să facem o solicitare scrisă.

Uite ce îţi spune şi Monica Anisie despre această decizie.

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: În urma raportului consiliului de etică şi management universitar am realizat un ordin de ministru prin care am retras acreditarea şcolilor doctorale de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]