Încă o stea a teatrului românesc la ceruri. Actorul Vladimir Găitan a decedat la 73 de ani. Cancerul l-a răpus.

În ultimii 30 de ani, a dus boala cu pasiunea de viaţă a unui artist, printre aplauze şi lumini de scenă. Trăieşte în continuare, prin moştenirea lăsată.

Peste 30 de filme româneşti şi sute de piese de teatru în care a jucat.  În 2002, el a primit „Ordinul Naţional Serviciul Credincios, în grad de Cavaler”, pentru devotamentul şi harul artistic.

„M-am apropiat şi m-am împrietenit extraordinar cu trei mari actori ai României, uriaşi. Poate cei mai mari pe care i-a avut România. Unul a fost Ştefan Iordache, celălalt a fost Gheorghe Dinică şi ultimul a fost Marin Moraru.

Trebuie să vă mărturisesc că de ei îmi este foarte dor. Că aştept să mă întâlnesc cu ei şi să le povestesc că s-au retras la timp, cred.

Trăim timpuri foarte, să folosesc aşa un eufemism, speciale dar nu sunt încântat, nu sunt fericit în acest moment”, spunea Vladimir Găitan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]