170 de persoane au fost descoperite într-un club din oraşul Corabia. Localul trebuia să fie închis ca urmare a măsurilor anti-Covid luate de autorităţile judeţene, iar cei din interior nu respectau normele de distanţare fizică şi de protecţie individuală.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Olt, duminică, în jurul orei 01.00, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, Poliţiei de Frontieră, Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, cu suportul Direcţiei de Sănătate Publică şi al Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt au efectuat verificări într-un club din oraşul Corabia.

În momentul verificărilor, în interiorul clubului se aflau aproximativ 170 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au sancţionat contravenţional administratorul clubului cu amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât nu au fost respectate măsurile referitoare la suspendarea activităţii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale. Totodată, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt au dat o amendă în valoarea de 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au aplicat o sancţiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor în situaţii epidemiologice deosebite.

Alte cinci sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice şi a celei privind ordinea şi linistea publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]